طراحی بزرگترین بیمارستان نروژ در مکانی دورافتاده و فضایی باز

2 سال پیش
طراحی بزرگترین بیمارستان نروژ در مکانی دورافتاده و فضایی باز
Rate this post

 

 

Snøhetta یکی از معماران مشهور است که بزرگترین بیمارستان نروژ را در میان جنگل و در محیطی طبیعی طراحی کرده است. در این طرح، این معمار محبوب مجموعه ای از پناهگاههای چوبی منحصربفرد را برای بزرگترین مرکز درمانی نروژ ایجاد کرده است. این پناهگاهها که در جنگل قرار دارند به نمایندگی از بنیاد Friluftssykehuset ساخته شده اند. هدف از اجرای این طرح امکان بستری شدن بیماران و حضور خانواده آنها در فضای باز و استراحت فیزیکی و ذهنی در طبیعت به دور از شلوغی های شهری است.

درختان بلوط و توس
این بناهای زیبا در نزدیکی دریاچه ساگسوان و با فاصله ی ۱۰۰ متری از بزرگترین بیمارستان این کشور واقع شده اند. این ساختمان ها در میان انبوهی از درختان بلوط و توس و مشرف به یک نهر در میان جنگل و با فاصله از ساختمان اصلی بیمارستان قرار دارند. این طرح با همکاری گروه روانشناسی و روانپزشکی بیمارستان CL دانشگاه اسلو گسترش پیدا کرد تا فضایی آرامش بخش و صلح آمیز را برای بیماران فراهم کند تا از ویژگی های درمانی طبیعت بهره مند شوند.

 

مرکز درمانی بیماران

طبیعت خود به خود شادی را فراهم می کند و به بیماران آرامش تزریق می کند. حضور در محیط طبیعت آرامش و سکونی را برای آنها فراهم خواهد آورد که به سادگی برای ادامه درمان به این محیط باز می گردند. این فضای درمانی برای کسب آرامش روح و گذراندن وقت با خویشاوندان به دور از همهمه های بیمارستانی، بسیار مناسب است.

Rate this post
0

برخی از منابع مجله