بالکن های سبز نمایی از خانه شهری هانوی

2 سال پیش
بالکن های سبز نمایی از خانه شهری هانوی
Rate this post

 

 

استودیو معماری DAN طرح سبز را برای خانه ای در ویتنام ارائه کرده است. قفسه های بزرگ مکان هایی برای نمایش گیاهان گلدانی در نمای این خانه ایجاد کرده اند.

معماری خانه سبز

این بنا در واقع بخشی از یک پروژه گسترده تر را تشکیل می دهد. این سازه که در هانوی است در حقیقت از یک آلونک تبدیل به یک خانه شده است.

برای به ثمر رساندن این پروژه، استودیو معماری طرح هایی برای تهویه، نورپردازی و طبیعت ارائه کرد، که این امر شامل ایجاد برش در کف، جایگزین کردن دیوارهای مات با صفحه نمایش نیمه شفاف و اضافه کردن گیاهان به داخل و خارج محیط خانه می شود.

گلدان های سبز

برخی از معماران معتقدند که اسکلت این خانه با مشکلات فراوانی در رابطه با تهویه و نور طبیعی همراه است. در نتیجه سوالی که پیش می آید این است که چگونه ساختمان این بنا را برای حل مشکلات ناشی از اسکلت به اتمام برسانیم؟!

بالکن سبز

ایجاد یک نمای خارجی منحصربفرد برای این خانه یکی از راه حل هایی بود که توسط تیم معمار ارائه گردید. آنها یک صفحه آلومینیومی باریک، روبروی دیوار صیقلی و بالکن ها قرار دادند. در این شیوه هوای تازه اجازه رفت و آمد در محیط خانه را پیدا می کند اما امکان دریافت نور خورشید را کاهش می دهد.

خانه ای در ویتنام

 

برای زنده نگه داشتن این دیوارهای راه راه، مجموعه ای قفسه در بیرون نصب شده است. معماران آن ها را به عنوان بالکن سبز توصیف کرده اند زیرا این قفسه ها مکان هایی برای نمایش گیاهان گلدانی بزرگ فراهم کرده اند.

فضای داخلی

ویژگی های طراحی مشابه را می توان در داخل خانه پیدا کرد. گیاهان در سراسر چهار طبقه ی ساختمان به چشم می خورند، در حالیکه صفحات چوبی با استفاده از پارتیشن های میان طبقات – در اطراف پله ها – امکان مشاهده را فراهم آوردند.

راه پله

فضای بازی که در میان طبقات قرار دارد امکان رفت و آمد نور را در خانه فراهم می کند. بزرگترین فضای باز طبقه ی همکف را به یک اتاق نشیمن دو طبقه ارتقا می دهد، در حالیکه فضای دیگر نور کافی را برای گالری موجود در طبقه اول فراهم می کند.

تخته های چوبی

به همین ترتیب، پله ها از تخته های چوبی نازک ساخته شده اند که امکان دریافت نور بیشتر را در محیط خانه فراهم می کنند و اینگونه طبقه پایین نور بیشتری دریافت می کند.

قفسه چوبی

در طبقه ی اول این خانه عجیب ترین اتاق آن قرار دارد. در این فضا مکعب های چوبی قرار دارند که بعنوان قفسه یا صندلی اتاق نشیمن کاربرد دارند. طراحان اظهار می کنند که در این فضا، ساکنین می توانند کتاب بخوانند، کار کنند، فیلم ببینند یا بازی کنند، در این نوع از پلت فرم و قفسه نه تنها می توان وسایل را قرار داد بلکه یک قاب ایجاد می کند تا فعالیت های خصوصی خود را انجام دهند.

قاب چوبی

استودیو معماری DAN تنها مرکز معماری در ویتنام نیست که به طراحی ساختمان های سبز می پردازد، بلکه شرکت های بسیاری در این زمینه فعالیت دارند که در مقالات بعدی به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

 

 

Rate this post
0

برخی از منابع مجله