بازگشایی موزه علوم (بدون CO2 ) در سوئد

5 ماه پیش
موزه علوم سوئد
Rate this post

 

شرکت COBE بعد از برنده شدن در رقابت های بین المللی متعدد، طراحی یک موزه ی علمی جدید در سوئد را برعهده گرفته است.

این موزه از چوب و خنثی از CO2 ساخته خواهد شد. این سازه از دو طبقه تشکیل شده است که شامل سالن های نمایشگاهی ، گالری، نمایشگاههای دائمی و موقت، رستوران، دفاتر و سالن اجتماعات است. اولین طبقه موزه یک فضای نمایشگاهی بزرگ است. ایده موزه این است که منافع عمومی را در علوم طبیعی و تحقیق، در یک شیوه جذاب و سرگرم کننده ارتقاء بخشد.

موزه سوئد
فضای سبزی که در مرکز ساختمان قرار دارد زیباترین قسمت این سازه است و میهمانان از این فضا در حال ورود و خروج به موزه هستند. سقف این سازه از پنل های خورشیدی پوشیده شده است که انرژی لازم را برای برق موزه تامین خواهد کرد.

سالن میانی بزرگ یک فضای شهری آزاد و قابل تغییر را با عملکرد های مختلف ایجاد کرده است. به این صورت که نمایشگاهها قبل از ورود به موزه قابل دسترسی هستند. زمین در قسمتی از یک شیب آرام برخوردار است که بعنوان مخزن و کانال آب در زمان بارش های شدید عمل خواهد کرد. تکمیل و بازگشایی این سازه در سال ۲۰۲۴ صورت خواهد گرفت.

Rate this post
0

برخی از منابع مجله